Přeji pěkný den,
registrační čísla taktéž odesílám na doručenku/dodejku /kolem 18.3. hlavně musí být přihláška v pořádku - pak odesílám hned po nápravě/, neb se mi stalo, že se semnou dohadoval zákonný zástupce, že nic nedostal. Nejlepší však je, když se někdo ozve na tento dopis, kdy má dodat zápisový lístek - že byl syn přijat. Připadá mi, že tento dopis ani někdy rodiče nečtou. Nebo lépe řečeno jsou špatně ze základních škol infomováni. Smekám však před ZŠ, která nadále posílá přihlášky za rodiče a hlavně, že přihlášky ze ZŠ jsou bez chyb a o zápisových lístkách nemluvě - to je zážitel. Pro tuten rok jsem využila SZ, že nechci, aby mi zásilka byla vrácena a tak připisuji, aby byla zásilka vhozena do schránky využívám starou zásobu obálek - ještě se mi nepovedlo nikde sehnat nové. Je to taky síla jak někteří přihlášky vyplňují s ohledem na adresu TB - je s úsměvem, když mi pošta vrátí zásilku, že adresát na uvedené adrese není znám nebo nebydlí.
Rozhodnutí odesílám na základě pokynu z Ministerstva školství viz někde výše, ale jelikož mám v programu nastavený tisk obálek na velkou tak používám velkou obálku.
U absence, kdy žák nechodí víc jak 5 dní odesílám s červeným pruhem s poučením, ale opět nemám nové obálky takže odesílám s dodatkem na obálce vhodit do schránky - a pošta mi to akceptuje. Když se nedostaví nebo neomluví opět zasílám oznámení, že ukončil studium na červenej pruh - tak abych dostala jak a kdy byla zásilka převzata. A to vše pro případnou reklamaci ze stran adresáta - což se mi už několikrát stalo.
U dalších kol dávám informační dopis hned / si počkají chvilku/ a nebo jeli přihláška v pořádku tak odesílám také hned.
A teď mám velké přání a to, aby si pro rozhodnutí všichni aspoň přijatí došli

to by bylo pěkné.