Dobrý den, prosím Vás o radu. Abych svůj dotaz vysvětlila, začnu poměrně ze široka. Dříve jsem pracovala jako mzdovka na střední škole, znám Vemu a výkaz ISP. Jenže teď jsem zaměstnanec obce a zpracovávám jak mzdy pro obec, tak mzdy pro základní školu, kterou obec zřizuje a navíc jsem tady poměrně nová, bývalá účetní neodešla v dobrém
Tak nějak jsem až donedávna žila v domnění, že výkaz ISP zašlu tak, jako jsem byla zvyklá z mé původní střední školy, ale ouha - teprve před nedávnem jsem spíš náhodou od Vemy zjistila (když na mě byla Vema připojená a řešili jsme nějaký jiný problém, tak okrajově se konzultantka dotkla problematiky isp), že musím isp za školu dát nějak dohromady s isp za obec a oboje odeslat. Údajně na to kdysi na obci ve Vemě fungoval nějaký modul, který ale už nefunguje a dle slov jedné kolegyně (která o tom bohužel víc neví) bývalá účetní to nějak sehrávala na stránkách mfcr (ale já nemám ani uživatelské jméno a heslo). Prosím Vás, nevíte někdo jak na to? Ptám se asi zmateně, ale opravdu zmatená jsem a taky nešťastná.